برخى برنامه‌ها و اپلیکیشن‌هاى سرگرم کننده به ظاهر بی خطر که برپایه هوش مصنوعی هستند نظیر برنامه FaceApp در واقع می‌توانند برای افراد و مشاغل نقص‌هاى امنیتى را دربر داشته باشند.

اپلیکیشن FaceApp در سال ۲۰۱۷ شروع به کار کرد، اما موضوع به محبوبیت مجدد این نرم افزار درهفته‌هاى اخیر به خاطر قابلیت و ابزار پیر کننده آن برمى گردد. افراد مشهور از جمله بازیگران معروف چهره‌های خود را با این نرم افزار به صورت آنلاین و با برچسب " چالش فیس اپ " به اشتراگ گذاشته اند و مردم عادی نیز از آنها پیروی کرده‌اند. مسئله‌ای که در اینجا نهفته است. این است که آنها از این نرم افزار در خانه و یا در محل کار استفاده مى‌کنند و حتی در برخی موارد احتمال دارد با استفاده از تجهیزات موجود در محل کار خود این کار را انجام دهند.

استن لاو (رئیس ارشد امنیت اطلاعات جهانى شرکت امنیتى zscaler) در این باره مى‌گوید: شرکت ها باید نگران دانلود این دسته از نرم‌افزارها توسط کارمندانشان باشند، چراکه عمدتا این نرم افزارها مورد بررسی قرار نگرفته‌اند و ممکن است گهگاه به عنوان دستگاهی که به صورت مخفی کار می‌کند از امکانات سیستم استفاده کنند مانند برنامه‌های استخراج بیت کوین، هر برنامه‌ای که از شما اطلاعاتی ازجمله اطلاعات بیومتریکی بخواهد ممکن است قصد سوء استفاده از آن را به هر دلیلی داشته باشد. شرکت‌ها و افراد حقیقی باید از حریم خصوصی خود محافظت کنند از جمله اطلاعات بیومتریکی. به ما گفته شده است که به غریبه‌ها نگوییم که در کجا زندگی می‌کنیم و این موضوعه بیشتر در عصری که برنامه‌ها در حال جمع‌آوری انواع داده‌ها هستند بیشتر صدق می‌کند. حریم خصوصی و داده‌های شما با ارزش است و همانطور که از قدیم گفته اند باید مراقب غریبه‌هایی که برای شما هدیه می‌آورند باشید.

برنامه FaceApp توسط یک شرکت روسی تهیه شده است و می‌تواند تصویر شما را پیرتر و یا جوان تر نمایش دهد، از این رو نگرانی‌های در این مورد این است که این تصاویر در کجا و چگونه ذخیره می‌شوند.

مدیر عامل faceApp (یاروسلاو گونچاروف) در مورد ایمنی برنامه خود با مجله اینترنتی TechRepublic گفتگویى انجام داده و در این باره گفته است: این برنامه بیشتر مراحل پردازش تصویر را در پردازنده‌های ابری انجام می‌دهد و تنها عکسی مورد پردازش قرار می‌گیرد که توسط کاربر ارسال شده است. ما به هیچ عنوان تصاویر دیگری غیر از انتخاب خود کاربر را بدون اجازه او به حافظه‌های ابری ارسال نمی‌کنیم.  ممکن است که تصویری که بارگذاری شده است را در ابر ذخیره کنیم. و دلیل آن این است که نمی خواهیم کاربر چندین بار یک عکس تکراری را برای ما ارسال کند. ما بیشتر از ۴۸ ساعت این تصاویر را نگهداری نمی‌کنیم و سپس از سرور‌ها حذف می‌شود.

گونچاروف گفت: "ما درخواست‌های کاربران را برای حذف همه داده های آنها از سرور های خود قبول می‌کنیم. تیم پشتیبانی ما هم اکنون بسیار سرشان شلوغ است اما این درخواستها جزئی از اولویت کاری ما هستند. برای انجام سریعتر اینگونه درخواست‌ها پیشنهاد می‌کنیم کاربران تنظیمات مربوط به آن را طبق مراحلى که گفته مى‌شود انجام دهند: Settings->Support->Report a bug کلمه ی حریم خصوصی (privacy) را در متن قرار دهید. ما در حال حاضر بر روی بهتر شدن الگوریتم‌های هوش مصنوعی کار می‌کنیم."
این مقام مسئول در ادامه بیان کرد که "با توجه به اینکه تیم تحقیق و توسعه این شرکت در روسیه قرار دارد اما داده‌ها به روسیه منتقل نمی‌شود". وی همچنین گفت که تنها عکسی که بارگذاری می‌شود، عکسی است که برای ویرایش انتخاب می‌شود، نه تمام عکس های موجود در گالری کاربر.

کارشناسان امنیتی هشدار می‌دهند که شرکت‌ها باید مراقبت بیشتری نسبت به برنامه هایی همچون faceApp و مشابه آن داشته باشند.

کریگ لوری (مدیر ارشد فناوری) در این باره مى‌گوید: هر سازمانی که جهت امنیت خود از سیستم های بیومتریکی استفاده می‌کند برای امنیت خود نیاز به تجدید نظر در خصوص استراتژی عملکرد خود دارد. و از آنجا که نمى‌توان سیستم بیومتریک را مورد بازسازی قرار داد بهترین رویکرد این است که ت‌های امنیتی در مورد امنیت سایبری را مورد تقویت قرار دهند تا دچار آسیب‌پذیری‌های احتمالی مانند گذرواژه نشوند.

سام باککن (مدیر ارشد بازاریابی محصولات اوپن اسپن) مى گوید: استفاده از هر برنامه تلفن همراه بدون توجه به استفاده از هوش مصنوعی یا داده های بیومتریکی می‌تواند یک معضل بالقوه در زمینه حفظ حریم خصوصی باشد، استفاده از هوش مصنوعی و داده‌های بیومتریکی می‌تواند امنیت ورود به یک برنامه را ایمن‌تر کند و کارهایی بهترى برای محافظت از حریم خصوصى کاربران انجام دهد. روش‌هایی که بسیار بهتر از یک نام کاربری ساده و کلمات عبور استاتیک است.

پنکاج سریواستوا مدیرعامل یک شرکت امنیتى با اشاره به خطرناک بودن استفاده از برنامه هایى نظیر FaceApp در این باره مى‌گوید: شرکت‌های باهوش روش‌های جدید و متفاوتی را برای جمع آوری داده‌هاى مختلف در قالب برنامه‌هاى سرگرم کننده یا اشتراک گذاری ویروسی پیدا می‌کنند. دستکاری عکس‌های شما ممکن است جالب باشد اما آنچه شما واقعاً انجام می‌دهید این است که شما کل آلبوم عکس خود را دراختیار یک شرکت با هیچ آدرس، مکان یا سابقه قابل ردیابی قرار مى‌دهید. کاربران مجبور نیستند از این برنامه استفاده کنند که به نظر می رسد ناقض قوانین GDPR اتحادیه اروپا است.

سام باککن درباره محافظت بهتر از حریم خصوصى مى‌گوید: کاربران استفاده کننده از این برنامه ها باید تصمیم بگیرند که استفاده از اینگونه برنامه‌ها تاثیری در بهبود کیفیت زندگیشان دارد یا خیر و آنگاه می‌توانند تصمیم بگیرند اشتراک‌گذاری اطلاعاتشان ارزش استفاده از این برنامه را دارد یا خیر!

سریواستوا نیز مى‌گوید: اگر کاربران حریم خصوصی خود را حفظ کنند و یا کنترل حریم شخصی‌شان را در دست داشته باشند باید شرایط برنامه‌هایی مثل FaceApp را به طور دقیق مطالعه کنند. این چیزی است که افراد باید از آن برخوردار باشند و این بخشی از حریم خصوصی آنلاین است که آنها باید مسئول باشند.

او مى‌گوید: شرکت ما اخیرا رفتار بیش از ۴۰۰۰ کاربر آنلاین را در سرتاسر ایالات متحده و انگلیس مورد بررسی قرار داده که بیش از ۷۵% معتقدند به خاطر رسوائى‌های حریم خصوصی مجبورند رفتار خود در محیط‌هاى آنلاین را تغییر دهند. تقریبا نیمی از آنها موافق بودند که حریم خصوصی باید یک مسئولیت مشترک باشد. همه این موارد اشاره به این دارد که مصرف‌کنندگان از این فکر که باید مالکیت بیشتری نسبت به حریم خصوصی خود داشته باشند بیرون بیایند.

 

انتشار فایرفاکس ۳۵؛ رفع ۹ آسیب‌پذیری این مرورگر

استفاده از SSLv3 در مرورگرها متوقف خواهد شد؟

هکر ۱۸ ساله با استفاده از ۵ میلیون رکورد‌، نقص نرم افزار مدرسه را در معرض دید شما قرار می‌دهد

تحلیل بدافزار Monokle

برنامه CamScanner آلوده به بدافزار است

تهدیدات باج‌افزارها در سال ۲۰۱۹ دو برابر شده است

چگونه مى‌توان به واسطه استفاده از برنامه FaceApp در معرض خطرات امنیتی قرار گرفت

استفاده ,برنامه ,حریم ,خصوصی ,مورد ,یک ,است که ,حریم خصوصی ,استفاده از ,از این ,این است

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


پرورش افکار و قانون جذب nasimytbahari behincrm . simorgheiparvaz گلبانگ نور - كانون فرهنگی و هنری حضرت علی اصغر(ع)مسجدحاج رضا شهانق عکسينه پ﮼پارس‌وب‌گروه‌آوایِ‌شبانه نمایندگی آستان قدس رضوی شهرستان محمودآباد مرجع کنکور ایران